hoe snij je paksoi
Paksoi recepten Pittige tofukruimels met sobanoedels en paksoi Makkelijk. De plant heeft tussen 8 en 10 grote en donkergroene bladeren met wit aan de stelen.
Hoe Snij Je Paksoi 10xgezonder |
Het is van oorsprong een open bladkool familie van de Chinese kool die uit Azië afkomstig is.
. Gesneden paksoi kun je slechts een dag in de koelkast bewaren. Paksoi kun je ongesneden 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaren maar hal het wel uit de plastic zak of tas. De eerste stap is om de kool in dunne reepjes te snijden. Vegetarisch 20 min 80.
In het plastic kan de groente namelijk gaan zweten en daardoor sneller gaan rotten. HttpwwwcooklovesharenlProef Azië bij CookLoveShare. Daarbij bevat paksoi bijna geen calorien waardoor het ook erg populair is in diverse diten. Paksoi oogsten kun je dan ook het beste doen van mei tot aan oktober.
Het invriezen van Chinese kool is een eenvoudig en snel proces dat in slechts enkele. Dat komt de smaak absoluut ten goede. Doe de diepgevroren kool daarna in een plastic zak en sluit deze goed af. In deze instructievideo laten we zien hoe je deze knapperige Aziatische koolsoort snijdt en bereidt.
Bestrijk de snijkanten met de rest van de olie en gril de paksoi in 2 delen 4 min. Ga je de paksoi koken of wokken doe dan eerst de gesneden stengels het witte in de pan en 2 of 3 minuutjes later het gesneden blad het groene Paksoi koken. Leg de zak tot slot maximaal twee weken in de vriezer. Besprenkel de paksoi met de rest van de saus en serveer met.
Leg de reepjes vervolgens op een bakplaat en vries ze ongeveer een uur in. Hoe Paksoi bewaren. Snijd de paksoi in de lengte in kwarten. Kijk voor meer keukentrucs recepten en kookinspiratie op de website van CookLoveShare.
Was en snij de Paksoi. De kleinere soorten ook wel baby paksoi genoemd zijn zelfs al binnen 6 weken klaar om geoogst te worden. Dit is uiteraard afhankelijk van de maand waarin je de paksoi gezaaid of geplant hebt. Dat kun je eigenlijk nog vooral zien aan het opvallende kleurverschil tussen de witte bladstelen en de licht- tot donkergroene bladeren.
Het makkelijkst hoe snij je paksoi een klein stukje van de onderkant van de paksoi weg te snijden waardoor de stelen los komen te zitten. Hoe bereid je paksoi. Leg de tofu op een schaal en verdeel de sojasaus en de helft van het chilisausmengsel erover. Snij de groente pas als je het nodig hebt.
Verhit de grillpan en gril de tofu 2 min. Was en snij de paksoi en zet de stengels op met water en wat zout breng aan de kook en voeg dan het gesneden blad toe kook de stengels ongeveer 7 minuten en het blad 5 minuten. Paksoi invriezen kan prima maar je moet er wel voor zorgen dat je deze groente alleen vers invriest. De hoofdstam snij je net boven de grond af.
Instructievideo Paksoi Bereiden Youtube |
Hoe Snij Je Paksoi 10xgezonder |
Hoe Snij Je Paksoi 10xgezonder |
Hoe Snij Je Paksoi 10xgezonder |
How To Zo Snijd Je Paksoi Youtube |
Posting Komentar untuk "hoe snij je paksoi"